Vi har gitt ut flere bøker på ulike forlag, i ulike sjangre:

Her ser du våre nyeste bøker, som du kan lese mer om (og bestille, hvis du vil), ved å klikke på bildet:

LINNIS:

«Det de døde vet» (Gyldendal 2018). En russegutt blir funnet død natt til 17.mai. To måneder senere forsvinner moren hans på mystisk vis. Det er sommer. Det er hastverk. Det blir et kappløp med døden.  Lanseres 21 september

«Paradisbakken» (Gyldendal 2016) er den tredje frittstående boken i serien om Bitte Røed og Verner Jacobsen. Fire venninner. To drept. Dystre hemmeligheter og 25 års taushet skiller dem.

«Jenta uten hjerte» (Gyldendal 2014) er den Rivertonnominerte romanen som omhandler et nådeløst ungdomsmiljø der Bitte Røed og Verner Jacobsen står ovenfor to mysterier, onde intriger, skjebnesvangre fortielser og intense følelser i konflikt.

«​​​​Stolpesnø» (Gyldendal 2012) er Marit Reiersgårds kritikerroste krimdebut. Dette er den første boka om politietterforskerne Verner Jacobsen og Bitte Røed.

RAGGE:

Image and info are coming!

«Irma Dahl – Den dedikerte begravelsesagenten» (Juritzen) er en fortelling om en dødsivrig kvinne, en angrende eksmann og ganske mange lik.                      

«Innlandshete» (Gyldendal) er en samlivsthriller i uhyggelige omstendigheter. Familieferien blir ikke som ventet når hemmeligheter åpenbarer seg, og parets eneste barn forsvinner.

                

«I skyggen av store trær» (Gyldendal) er en varm beretning om to sjenerte mennesker, en blomsterbutikk og veldig mange fine replikker.                                

Aktuelle lydbøker:

Vil du lytte til bøkene våre?

Her er Linnis`lydbøker:

Lydbøker på Fabel

Her er Ragges lydbøker:

Lydbøker på Storytel

Se hele bibliografien vår her:

LinnisRagge